ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Από το 1989 η Sintrivani κατασκευάζει σιντριβάνια σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 10 χώρες. Τα εξαρτήματα κατασκευάζονται βάση προδιαγραφών και σύμφωνα με πιστοποιήσεις. Βασικό υλικό είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας.

Δημιουργήστε την δικιά σας μοναδική υδάτινη σύνθεση με την βοήθεια μας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε τα ξεχωριστά τα εξαρτήματα που θα δημιουργήσουν το σιντριβάνι σας
Με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα δημιουργούμε αυτοματισμούς ασφαλείας (ηλεκτρονικός έλεγχος στάθμης, φωτοκύτταρα φωτιστικών,ανεμόμετρο κ.α.) καθώς επίσης ηλεκτρονικά προγράμματα εναλλαγής υδάτινου σχήματος κα φωτισμού (προγράμματα με inverter και εναλλαγή σχήματος σύμφωνα με την μουσική)

ΠΙΣΙΝΑ

Υπεροχή τριών σημείων

  • Θέλω… πισίνα
    Ολοκληρωμένη πρόταση της Sintrivani σημαίνει: Πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας της πισίνας. Επιλογή πισίνας και εξαρτημάτων σύμφωνα με της ανάγκες και τον χώρο. Σχεδιασμός και αποτύπωση σε φωτορεαλιστικό σχέδιο. Αναλυτική οικονομική προσφορά.
  • Θέλω… προσοχή στη λεπτομέρεια
    Μία κίνηση που θα κάνατε οπωσδήποτε πριν από την αγορά ενός αυτοκινήτου είναι να ανοίξετε το καπό και να δείτε την μηχανή. Η Sintrivani σας «προκαλεί» να δείτε το μηχανοστάσιο της πισίνας. Η βαφή, η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, ο φωτισμός, η πρόσβαση και η προσεγμένη τοποθέτηση των μηχανημάτων αποτελούν βασική προτεραιότητα για την «καρδιά» της κάθε πισίνας.
  • Θέλω… τον έλεγχο
    Αποκτήστε πρόσβαση στη νέα υπηρεσία της Sintrivani my-pool, ελέγχοντας την πισίνα σας μέσω internet. Ενημερωθείτε on line για τον τρόπο λειτουργίας, τις δοσολογίες, τις συντηρήσεις που έγιναν στην πισίνας σας και πολλά άλλα.
Απογειώστε την πισίνα σας. Η Sintrivani παρακολουθώντας διαρκώς την διεθνή αγορά σας προτείνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ελέγχου και επεξεργασίας του νερού της πισίνα.

Full έλεγχος

Συστήματα αυτόματης χλωρίωσης και διόρθωσης Ph
Ψηφιακά control ελέγχου μπορούν να σας δίνουν εικόνα της ποιότητας του νερού κάθε στιγμή. Έλεγχος πισίνας μέσω internet my-pool

Χλώριο “stop”

Συστήματα εναλλακτικής απολύμανσης (Ηλεκτρόλυση, Uv-C απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία, Οζον)

Τώρα το παιχνίδι δεν έχει όρια

Καταρράκτης
Αντίστροφη κολύμβηση
Υδρομασάζ
Κύμα

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Φυσικός

Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου έτσι που να σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση. Κατασκευές από τεχνητή ή φυσική πέτρα σε συνδυασμό με λίμνη ή και βραχόκηπο.

Τεχνητός (γυαλί, inox, μάρμαρο, κτλ.)

Χρησιμοποιώντας μοντέρνα υλικά όπως είναι το γυαλί και το μέταλλο δημιουργούμε υδάτινα σχήματα που δένουν απόλυτα με το περιβάλλον σας.

ΣΠΑ

συστήματα

Συστήματα

Μία «μικρή πισίνα» που προσφέρει ένα συνδυασμό χαλάρωσης και υδροθεραπείας με νερό σε θερμοκρασία 35-38°C. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να προσφέρουν και θαλασσοθεραπεία.
Sauna

Sauna

Πρόκειται για θερμοθεραπεία με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Προκαλώντας εφίδρωση μέσω της θερμοκρασίας που φτάνει τους 90°C διαστέλλει τους πόρους και καθαρίζει το σώμα από τοξίνες.
Hamam

Hamam

Θερμό λουτρό σε ατμόσφαιρα ατμού με ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας (43-46°C) και υγρασίας (100%). Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το αναπνευστικό σύστημα, τονώνει το δέρμα και χαλαρώνει.
Laconium

Laconium

‘Ενα ευχάριστο και χαλαρωτικό «στεγνό» περιβάλλον που αναβιώνει την ατμόσφαιρα της Ρωμαϊκής σάουνας. Με θερμοκρασία γύρω στους 55°C βοηθάει τον μεταβολισμό και την αποβολή του στρές.
caldarium

Caldarium

Βασισμένο στο ρωμαϊκό χαμάμ, ο συνδυασμός ατμού με άρωμα ευκάλυπτου χαλαρώνει τους μύες και αναστατώνει τις αισθήσεις. Η θερμοκρασία του χώρου δεν ξεπερνά τους 42-45°C
Sanarium

Sanarium

Ένας συνδιασμός σάουνας και Χαμάμ. Με θερμοκρασία 60°C μαζί με τον ατμό επιτυγχάνεται ψυχολογική γαλήνη και φυσική ανανέωση ειδικά όταν συνδυάζεται με χρωματοθεραπεία.
Τροπική βροχή – Παγωμένη ομίχλη

Τροπική βροχή – Παγωμένη ομίχλη

Ο συνδυασμός νερού μαζί με αρώματα σε 2 διαφορετικές θερμοκρασίες . Τονώνει το δέρμα και αναζωογονεί το σώμα αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο τέλος.
Massage

Massage

Θερμαινόμενες ξαπλώστρες και πάγκοι massage ολοκληρώνουν ένα σύγχρονο χώρο spa.

ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΚΟΛΛΑ – ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΣ

Τα εποξειδικά υλικά έχουν φοβερή αντοχή στα χημικά,στην ηλιακή ακτινοβολία και εγγυώνται αναλλοίωτο αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα για χρόνια. Δημιουργούνται από την ένωση δυο επιμέρων συστατικών τα οποία έπειτα από την ανάμιξη τους δημιουργούν ένα πανίσχυρο συγκολλητικό ή αρμοσφραγιστικό μείγμα. Η κόλλα είναι κατάλληλη για κολλήσεις όλων σχεδόν των υλικών (όπως ψηφίδα , γυαλιά , μέταλλα , κεραμικά,κτλ.) ενώ ο αρμόστοκος είναι αντιβακτηριδιακός, έχει χημικές αντοχές και δεν είναι απορροφητικός.

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ειδικά σχεδιασμένο για τη βαφή τσιμεντένιων πισινών χάρη στην εξαιρετική πρόσφυσή του. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο χλώριο , στα χημικά της πισίνας και το θαλασσινό νερό. Δεν ξεφλουδίζει και διατηρεί αναλλοίωτες τις αποχρώσεις του. Χαρακτηρίζεται από σκληρότητα αλλά και ελαστικότητα. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

ΥΔΡΟΜΩΝΟΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η στεγανοποίηση της πισίνας είναι το Α και το Ω σε μια σωστή κατασκευή. Είναι η εργασία πού απαιτείται για να αποφύγουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την διαρροή του νερού. Η σωστή στεγανοποίηση των κατασκευών είναι σημαντική και αναγκαία λόγω των προβλημάτων που μπορούν να δημιουργηθούν από τη διαρροή νερού στα υπόλοιπα τμήματα του κτίσματος. Η σωστή μόνωση γίνεται σε τρείς στρώσεις. Στην δεύτερη στρώση μαζί με το μονωτικό υλικό, τοποθετείται και ειδικό οπλισμένο γυαλόπλεγμα το οποίο μπορεί να δεχτεί μεγάλες δυνάμεις εφελκυσμού και διάτμησης προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερη αντοχή και ελαστικότητα στην μόνωσή μας. Επίσης στα επίφοβα σημεία της κατασκευής (π.χ.γωνίες) όπου οι δυνάμεις είναι πιο ισχυρές και υπάρχουν μικρές μετακινήσεις τοποθετείται ειδική γάζα με φοβερά υψηλή ελαστικότητα.